Om du har gett bort slipsar, skjortor och strumpor till din pappa år efter år kanske det är dags att hitta på något nytt, som att ge bort en riktig bra upplevelsepresent. Här på upplevelsetockholm.nu ska du därför få några tips på upplevelser som kan passa bra för din pappa.

Upplevelser för äventyrliga pappor

Om din pappa gillar annorlunda äventyr och kultur kommer han garanterat uppskatta en takvandring i Stockholm. Då får han tillsammans med flera andra vandra på Stockholms tak tillsammans med en kunnig guide som berättar om de olika platsernas historia. På köpet får han en fantastisk utsikt och i bästa fall en adrenalinkick på köpet.

Det finns nog inget din pappa skulle uppskatta mer än att få köra en supersnabb sportbil, att få trampa gasen i botten och nå 100 km/h på mindre än fyra sekunder! Det är en upplevelse han sent kommer att glömma. Om du ger bort en sådan här upplevelse i present får själv välja om han vill köra en Ferrari F430 F1 eller en Lamborghini LP 560-4.

Upplevelser för gourmetpappan

Om din pappa är en riktig gourmet som fullkomligen älskar god mat och dryck bör du ge honom en mat- och vinprovning i present. Det kommer att ge honom en kulinarisk upplevelse med förstklassig mat och dryck som han sent kommer att glömma. Dessutom kommer han att få lära sig allt om vilka viner som passar till olika sorters mat.

En whiskeyprovning kan aldrig bli fel för den pappa som älskar whiskey. Där får han provsmaka många olika whiskeysorter av högsta kvalitet vilket kommer att ge honom en oförglömlig upplevelse.

Copyright © 2023 Upplevelser Stockholm - ge bort upplevelsepresenter i Stockholm - present till mamma.