När du ska köpa en upplevelse på nätet kommer du fullkomligen överösas av upplevelser och det kanske blir svårt att välja vilken du vill ha. Det är därför har upplevelsearrangörerna inordnat upplevelserna under olika kategorier som vi nu ska titta närmare på samt ge dig några bra upplevelsetips inom varje kategori.

Mat & Dryck

I denna kategori finner du alla slags upplevelser som har med mat och dryck att göra. Här finns matlagningskurser, middagskryssningar, teatermiddagar, chokladprovningar, ost- och vinkvällar samt öl-, vin-, whiskey- och champagneprovningar. Det finns inget gourmeten och livsnjutaren saknar här.

Hälsa & skönhet

Det finns många upplevelser i Stockholm som har med skönhet och hälsa att göra. Dessa upplevelser är oftast riktade mot kvinnor men det finns även hälso- och skönhetsupplevelser som passar par och i vissa fall män. Många kvinnor skulle garanterat uppskatta att bli ompysslad på en skönhetssalong där hon kan få en skönhetsbehandling, en manikyr, en pedikyr, en färganalys eller en ansiktskur. Ett SPA-besök och en hel- eller halvkroppsmassage är en utmärkt upplevelse som passar såväl män som kvinnor som vill stressa av.

Motor & Adrenalin

Upplevelser i Stockholm som har med motor- och adrenalin att göra är klassiska upplevelser för vuxna pojkar och män, men även för tjejer som gillar action. Klassiska motorupplevelser är en tur i en grym Ferrari eller Lamborghini, en tur på en tävlingsmotorcykel eller ett race med Formel 1. Vi kan verkligen rekommendera en sportbilstur i en Ferrari eller Lamborghini som äntligen ger dig möjligheten att köra en riktig bil som andas lyx och som har bra många hästar under huven. Adrenalinförhöjande upplevelser som inte har med motor att göra är fallskärmshoppning, Wall Climbing och bungyjump som passar utmärkt för både killar och tjejer.

Sport & Fritid

Upplevelser i Stockholm som har med sport & fritid att göra befinner sig ofta i gränslandet till Motor & adrenalin eftersom du här får möjligheten att köra en supersnabb RIB-båt, spaka ditt eget flygplan, köra krossmotorcykel och ösa på med en vattenscooter. Men det finns även andra intressanta upplevelser inom denna kategori som till exempel forsränning, isklättring, Snowkiting, skärgårdssegling, pistolskytte, äventyrsbana, freerunning och Laserdome.

Kultur& livsstil

Inom kultur och livsstil finner du en massa andra härliga upplevelser som oftast finns i Stockholm. Här finns fotokurser, du får möjlighet att spela in en låt i en riktigt musikstudion, du kan vara fotomodell för en dag då en professionell stylist stylar dig och en proffsfotograf fotograferar dig och du kan lära dig improvisationsteater. Det finns många riktigt fina upplevelser i Stockholm som passar för kulturintresserade, kreativa människor och unga killar och tjejer.

Copyright © 2024 Upplevelser Stockholm - ge bort upplevelsepresenter i Stockholm - present till mamma.