Om du också älskar champagne kan du alltid unna dig en champagneprovning. Eller varför inte ge bort en champagneprovning som upplevelsepresent till någon som älskar denna underbara dryck? En champagneprovning är en upplevelse som inte bara ger dig en fantastisk champagne utan även en känsla av lyx och flärd samt en hel del champagnekunskap som du kan ta med dig hem. En champagneprovning är nämligen så mycket mer än bara avsmakning av förstklassig champagne.

Om upplevelsen

När du deltar i en champagneprovning samlas du och andra champagneälskare i en trivsam miljö där ni får ni lära er en massa om champagne. Ni får lära er hur den tillverkas, vilka druvor som används, vad som skiljer de olika champagnerna åt och hur ni som bäst smakar av en champagne. Ni får även lära er en hel del om champagnens historia.

Efter introduktionen serveras ett antal champagner och förstklassiga mousserade viner som ni får smaka av, ibland ingår även tilltugg. Det här är såklart kvällens höjdpunkt. Ni får inte bara njuta av champagnen utan även lära er att analysera den och känna skillnaden på de olika champagnesorterna. När själva champagneavsmakningen är över diskuterar ni det ni har upplevt och utvärderar era nyförvärvade kunskaper.

Vi på upplevelserstockholm.nu garanterar att du kommer att uppskatta champagne ännu mer efter denna upplevelse. Den här upplevelsen är ditt första steg mot att bli en riktig champagnekännare och snart kan du glänsa med dina nyförvärvade kunskaper på kommande festtillställningar och vet vad du ska köpa för champagne på systembolaget nästa gång.

Copyright © 2024 Upplevelser Stockholm - ge bort upplevelsepresenter i Stockholm - present till mamma.